CloseUp Magazine 02 nu gratis te downloaden

CloseUp Magazine 02 is nu gratis te downloaden met de app.

Het tweede nummer van CloseUp Magazine bevat weer ontzettend veel lees- en kijkplezier.

We zijn er trots op dat we als eerste in Nederland een preview kunnen laten zien van de net ge├»ntroduceerde Nikon D750. Een artikel inclusief 360 graden foto en foto’s die gemaakt zijn met de camera. Verder een boeiende fotoserie van Tadao Cern en leerzame artikelen over lichtmeting, witbalans en geheugenkaartjes. Maar natuurlijk zijn er ook weer heel erg mooie lezersfoto’s te bewonderen.

CloseUp Magazine

CloseUp Magazine
CloseUp Magazine geeft je iedere twee weken nieuws, inspiratie en workshops op het gebied van fotografie en video. Je moet eerst de gratis app van CloseUp downloaden in de iTunes Appstore. Daarna kun je met de app iedere twee weken (de 1e en de 15e van de maand) de nieuwste editie van het blad binnenhalen. Helemaal gratis en zonder verplichtingen. De app werkt zowel op de iPad als de iPhone.

CloseUp_app_appstore

We zijn druk bezig het magazine ook beschikbaar te stellen via de PlayStore van Google. Als het daar ook beschikbaar is dan kunnen ook gebruikers van Android tablets en smartphones het magazine lezen. Nog even geduld. Het laatste nieuws hierover publiceren we steeds op de website van CloseUp.

 

(386 Posts)