Eind januari Wilfried De Jong op de buis

Vanuit het Machinegebouw in Amsterdam presenteert Wilfried de Jong vanaf 29 januari acht weken lang op donderdagavond een wekelijks liveprogramma over fotografie. In Fotostudio De Jong vormt actualiteit de opmaat voor studiogesprekken met verschillende gasten. Welke foto’s bepalen het beeld van de week?

Vaste gast is Martijn Kleppe, specialist in persfotografie, die in zijn rubriek ‘Waar kijk ik naar?’ buiten de kaders van de foto treedt. Foto’s die een ander verhaal vertellen dan gedacht.

Net als vorig seizoen bespreekt De Jong met een bekende fotograaf één foto uit zijn of haar oeuvre. En documentaire-fotograaf Peter de Krom gaat iedere week op pad voor een eigenzinnige reportage.

Het publiek mag elke week een foto meenemen met een bijzonder verhaal. De Jong maakt een selectie en bespreekt de meest aansprekende foto’s. Heb jij een foto met een bijzonder verhaal en wil je Fotostudio De Jong bijwonen? Dat kan! Meld je aan door dit formulier in te vullen. Lever je foto bij voorkeur digitaal aan, maar de mogelijkheid bestaat ook om op locatie te scannen.

(386 Posts)