Gratis een Leica proberen

De importeur van Leica in Nederland (Transcontinenta) lanceert het Leica Test Drive programma voor het Leica M en Leica T camera systeem.

Leica liefhebbers kunnen Leica camera’s en objectieven zelf gratis testen door er gedurende een bepaalde periode daadwerkelijk mee te fotograferen in een door hen zelf gekozen setting. De importeur wil zo bestaande en nieuwe Leica gebruikers verder enthousiasmeren en motiveren om hun assortiment Leica producten te upgraden, verder uit te breiden of als nieuwkomer in de wereld van Leica te stappen.

Het Leica Test Drive programma richt zich met het Leica M systeem op huidige bezitters van een digitale of analoge Leica meetzoekercamera. Zij hebben al interesse in de Leica M, maar willen graag nog even de camera uitproberen tijdens hun dagelijks werk en met hun eigen (oude) objectieven.
Ook fotografen die denken aan het overstappen van een Full Frame DSLR naar Leica M kunnen zo zelf ervaren wat het is om met een Leica meetzoekercamera te werken. Deze groep is soms ook van plan om een tweede moderne digitale Leica body aan te schaffen.

Het Leica T camera systeem met AF objectieven en Touch LCD is dan een goede keuze vanwege de topkwaliteit in beeld én met de mogelijkheid om ook de handmatig scherp te stellen Leica M objectieven te gebruiken. Het is ook een goede keuze voor iedereen die de stap maakt naar een wat serieuzere camera met intuïtieve bediening en de bekende Leica bouw en beeldkwaliteit.

Na het aanmelden voor een Leica Test Drive neemt de dealer contact met u op om een specifieke datum voor de test af te spreken. Er zijn negen deelnemende Test Drive Dealers. Per dealer zijn wee verschillende Leica Test Drive sets beschikbaar.

De Leica Testdrive loopt van 15 augustus 2014 tot en met 31 januari 2015. Meer informatie is te lezen op de website van de Leica Test Drive.

(386 Posts)