Lezersfoto’s gevraagd voor magazine

CloseUp is misschien wel de leukste fotoclub van Nederland. We zijn landelijk actief met leuke activiteiten, hebben een website waar bijna dagelijks nieuwe berichten worden geplaatst en geven sinds begin september ook CloseUp Magazine uit.

CloseUp Magazine kun je iedere twee weken gratis downloaden. Ga naar de App Store en download de app van CloseUp. Met de app kun de laatste nieuwsberichten lezen, maar ook het magazine downloaden. Helaas is het magazine op dit moment alleen voor de iPhone en iPad beschikbaar. Er wordt hard aan gewerkt om binnenkort ook een versie voor Android te presenteren.

Iedere uitgave van CloseUp Magazine bevat een aantal lezersfoto’s. We zijn steeds opzoek naar foto’s die de moeite waard zijn om te laten zien. Stuur je eigen foto’s op naar foto@closeup.nl. Wellicht wordt jouw foto al gepubliceerd in de volgende editie van CloseUp Magazine.

Zorg ervoor dat je foto tenminste 1 Mb is en maximaal 4 Mb groot is. We gaan ervan uit dat je de foto zelf hebt gemaakt en als er personen op de foto staan dat zij toestemming hebben gegeven om de foto te publiceren.

Hoewel het niet noodzakelijk is, vinden we het wel leuk als je iets vertelt over de foto. Waar heb je het gemaakt, wat maakt de foto bijzonder, waarom heb je de foto gemaakt, etc.

Bovenstaande lezersfoto is gemaakt door Peter de Waard.

 

(386 Posts)