Nieuwe producten van Canon

Canon lanceert een aantal nieuwe producten. Naast een aantal nieuwe camera’s is het meest opvallend misschien wel het nieuwe opslagapparaat voor foto’s en video dat vanaf juni in de winkels ligt.

 

Connect Station CS100

Canon introduceert de Connect Station CS100. Dit is een uniek opslagapparaat voor beeldmateriaal dat je in staat stelt snel en eenvoudig foto’s en video’s te bewaren, te bekijken en te delen. Dit alles vanaf één locatie.
Connect Station CS100 is een centrale hub om thuis tot 1 TB aan beeldmateriaal op te slaan. Met één druk op de knop zijn al je foto’s en video’s eenvoudig te importeren vanaf Canon-camera’s en -camcorders met NFC-connectiviteit.

Je favoriete content kan ook vanaf een groot aantal andere apparaten naar Connect Station CS100 worden gekopieerd. Gebeurtenissen die met andere camera’s zijn vastgelegd, kunnen via een USB-kabel of rechtstreeks vanaf een geheugenkaart worden geïmporteerd. Met smartphones of tablets vastgelegde foto’s of video’s zijn via Wi-Fi met een webbrowser te kopiëren, zodat het nu gemakkelijker is dan ooit om al je foto’s en video’s bij elkaar te brengen. Natuurlijk zijn er ook kaartsleuven voor SD en CF-kaarten.

Het apparaat kan zowel jpeg, als RAW-bestanden aan. Deze laatste dienen echter wel van het .CR2 formaat van Canon te zijn. Videobestanden kunnen worden opgeslagen in mp4, mov en AVCHD-formaat.

Canon CS100 - CloseUp

Connect Station CS100 kan via HDMI worden aangesloten op grote televisieschermen om van je foto’s en video’s te genieten in schitterende Full HD-resolutie.  Via een webbrowser kun je je albums ook wireless bekijken op je smartphone, tablet of computer.

Het apparaat maakt het ook gemakkelijk om je fotobibliotheken te ordenen via je TV – met de speciale infrarood afstandsbediening kun je de content op datum bekijken of zelf thema-albums aanmaken.

De CS100 is vanaf juni leverbaar. De prijs in nog niet vastgesteld.

Legria HF R-serie

Canon introduceert ook drie nieuwe camcorders in de Legria HF R-serie – de Legria HF R68, Legria HF R66 en Legria HF R606. De camcorders zijn eenvoudig in gebruik zodat iedereen creatieve video’s kan maken waar keer op keer van wordt genoten.

Door Canon’s Full HD-videosysteem te combineren met een hoogwaardige DIGIC DV4-processor garanderen de nieuwe camcorders dat je je favoriete momenten haarscherp en vol details kunt vastleggen. Dankzij een lens met 32x optische zoom en 57x Advanced zoom, geven de modellen je de vrijheid om uiteenlopende scènes en onderwerpen vast te leggen – zowel dichtbij als van veraf.

Nieuwe PowerShot- en IXUS-camera’s

Canon introduceert ook maar liefst zeven nieuwe modellen in haar PowerShot- en IXUS-assortiment. De nieuwe superzoom PowerShot SX530 HS, PowerShot SX710 HS en de PowerShot SX610 HS bieden optimale flexibiliteit, zodat alles met hoge kwaliteit kan worden vastgelegd – van zomervakanties met het gezin tot weekendjes weg.

Canon_HS710x_600x400

Met Canon’s nieuwste bridgecamera – de PowerShot SX530 HS heeft 50x optische zoom en 100x ZoomPlus, Met 30x respectievelijk 18x optische zoom helpen de compacte PowerShot SX710 HS en PowerShot SX610 HS om onderwerpen dichtbij te halen die anders moeilijk zijn te fotograferen. Om ook moeilijke opnamen te kunnen maken, zal de functie Auto Zoom bij de drie PowerShot-modellen het onderwerp in beeld houden door automatisch het aantal personen te detecteren en de zoom aan te passen voor een optimaal formaat. Intelligent IS zorgt ervoor dat elke opname haarscherp en duidelijk is. Zodra de opnamen zijn gemaakt, kun je foto’s en Full HD-video’s via de geïntegreerde Wi-Fi-functie en Dynamic NFC met één druk op de knop uploaden naar je smartphone en tablet.

 

Prijzen en beschikbaarheid

PowerShot SX530 HS – beschikbaar vanaf januari en verkoopadviesprijs € 389,-
PowerShot SX710 HS – beschikbaar vanaf februari en verkoopadviesprijs € 389,-
PowerShot SX610 HS – beschikbaar vanaf februari en verkoopadviesprijs € 256,-
PowerShot N2 – beschikbaar vanaf februari en verkoopadviesprijs € 334,-
IXUS 170 – beschikbaar vanaf februari en verkoopadviesprijs € 165,-
IXUS 165 – beschikbaar vanaf januari en verkoopadviesprijs € 134,-
IXUS 160 – beschikbaar vanaf januari en verkoopadviesprijs € 109,-
LEGRIA HF R68 – beschikbaar vanaf februari en verkoopadviesprijs € 369,-
LEGRIA HF R66 – beschikbaar vanaf februari en verkoopadviesprijs € 349,-
HF R606 – beschikbaar vanaf februari en verkoopadviesprijs € 299,-

 

CloseUp Magazine

Meer informatie over de nieuwe producten is te lezen in CloseUp Magazine dat vanaf 15 januari 2015 gratis is te downloaden met de app

 

 

(386 Posts)