Nikon opent winkel onderwater

Nikon opent Europa’s eerste onderwater pop-up store op het Wereldkampioenschap onderwaterfotografie in Zeeland.

Nikon is sponsor van het WK onderwaterfotografie en verkoopt onderwater de nieuwe COOLPIX AW130. Met deze schokbestendige camera kan tot 30 meter diepte gedoken worden, zonder onderwaterbehuizing te gebruiken. Naast het bezoeken van de onderwater pop-up store, kunnen bezoekers van het WK in de Nikon duiktank een portret van zichzelf laten schieten of meedoen aan spelletjes of aan een onderwater selfie wedstrijd. Voor wie de COOLPIX AW130 zelf wil testen in het Grevelingenmeer, is er een uitleenbalie waar de camera voor twee uur te leen is.

Wil jij de nieuwe Nikon COOLPIX AW130 testen en een duik nemen in de onderwater pop-up store? Kom dan op 23 en 24 mei naar de Jachthaven van Scharendijke in Zeeland.

Activiteiten bij Nikon duiktank in Scharendijke in Zeeland

- Photo challenge: Maak een creatieve foto in de duiktank binnen het thema ‘King of the sea’;

- Onderwater selfie wedstrijd: in de duiktank kunnen bezoekers een onderwater selfie maken. De deelnemer met de meest creatieve foto maakt kans op de COOLPIX AW130;

- Fotoshoot: Bezoekers kunnen gefotografeerd worden in de Nikon duiktank;

- 30-seconds game: bezoekers krijgen een opdracht die ze binnen dertig seconde in de duiktank moeten volbrengen. Terwijl zij bezig zijn met de opdracht worden er foto’s gemaakt en wanneer de opdracht is volbracht, wint hij/zij een leuke prijs.

(386 Posts)