Workshop Modelfotografie

CloseUp organiseert een workshop modelfotografie

Altijd al eens modellen willen fotograferen in een fotostudio? Dan is de workshop modelfotografie die op zondag 22 maart 2015 in Hengelo wordt gehouden iets voor jou.

In de praktijkgerichte workshop modelfotografie wordt ingaan op alle aspecten die komen kijken bij het fotograferen van modellen.
Uiteraard wordt het gebruik van de camera, de studioverlichting en verschillende belichtingstechnieken uitgelegd. Maar er is ook ruim aandacht voor visagie. Daarnaast wordt uitgelegd hoe je in contact kunt komen met modellen, het belang van duidelijke afspraken, contracten en de omgang met modellen.

modelfoto2

Ervaring met fotografie is niet vereist. Omdat de groep klein is kunnen we iedereen persoonlijke aandacht geven op zijn of haar eigen ervaringsniveau. Het is wel handig als je een camera hebt waar een externe flitser op aangesloten kan worden.

Waar en wanneer is de workshop?

De workshop wordt zondag 22 maart 2015 gehouden, start om 11.00 uur en zal rond 15.30 uur worden afgesloten. De workshop wordt gehouden in de studio van Monique Zomer in Hengelo. De workshop wordt gegeven door Ron Oostveen (fotograaf), Monique Zomer (fotograaf) en Carolien Ezendam (visagist). Tijdens de workshop zijn minimaal twee ervaren, vrouwelijke modellen aanwezig.

De kosten voor de workshop bedragen 95 euro. Dit is inclusief de lunch en consumpties. Om iedereen persoonlijke aandacht te kunnen geven en de kans te bieden ook voldoende foto’s te kunnen maken is de groep deelnemers nooit groter dan 12 personen.

Aanmelden voor de workshop

Als je je wilt aanmelden dan stuur je een email naar info@closeup.nl.

modelfoto3

foto’s: Monique Zomer

(386 Posts)